pondělí 21. září 2015

BANANA PANCAKES


Nezabere to moc času si všimnout, že vyloženě MILUJU snídaně. Je to moje nejoblíbenější jídlo dne a i přes to, že nemám ráda rána jako taková, tak si ráda přivstanu, abych měla dost času si snídani připravit a v klidu si ji sníst. Zastávám názor, že jaké budete mít ráno, tak takový bude váš den, takže stojí za to si to ráno udělat o to lepší. Samozřejmě ráda dělám ty snídaně i pěkné na pohled, protože když jídlo vypadá hezky, tak o to lépe pak i chutná. To není podnět k diskuzi to je prostě fakt. Takže si i ráda svoje snídaně fotím. No a co. Ráda se taky koukám na snídaňové obrázky jiných lidí, abych se inspirovala. Takže vám přináším malou inspiraci ode mě na moje milované zdravé banánové lívance. Budete potřebovat:
2 vejce
1 hodně zralý banán 
strouhaný kokos
med na doslazení
ovesné vločky (dobrovolné)
chia semínka (předem namočená ve vodě, dobrovolné)
kokosový olej 
jogurt, ovoce, med a další na ozdobu

It won't take you a long time to figure out that I LOVE breakfasts. It's my favorite meal of the day and even such not a morning person as myself will wake up a little bit earlier just to have enough time to make the breakfast properly and eat it in peace. In my opinion your morning sets the pace and mood for your whole day so it should be a good morning. And of course I like to make them look pretty because if the food looks good it tastes even better. This is not open for a discussion, this is a simple fact. And naturally I like to take pictures of my breakfast. So what. I like to look at other people's breakfast pictures to get inspiration too. Therefore I want to share with you the recipe to my beloved healthy banana pancakes. 
2 eggs
1 very riped banana
grated coconut
honey if you need to sweeten it
oats (optional)
chia seeds (optional)
coconut oil
yogurt, fruits, honey and others for decoration





Oloupat a rozmačkat banán, přidat rozšlehaná vajíčka, vločky, chia semínka a kokos a pořádně promíchat. Péct na kokosovém oleji na velmi mírném plameni, aby se vám hned nespálily. Nakonec ozdobte jogurtem, ovocem, medem nebo čímkoliv, co bude doma. 

Dobrou chuť :) 

Peel and mash the banana, add beaten eggs, oats, chia seeds and grated coconut and mix up well. Fry on coconut oil on very moderated flame so they would not burn. Finally add yogurt, fruits, honey or whatever you can find at home. 

Bon appetit :)






2 komentáře:

  1. Už se tesim az je zkusím! A nejsi sama, kdo si fotí jídlo ;-) Pozdrav z Prahy do Vancouveru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej a dej vědět, jak se povedly na instagramu :) Měj se krásně!

      Vymazat