sobota 29. dubna 2017

New York | Day 10 & Good Bye


Letadla nám letěly až odpoledne, takže jsme se rozhodly dopoledne ještě naplno využít a v 8 ráno už jsme jely výtahem na Top Of The Rock. Ano, znovu. Za denního světla to mělo úplně jinou atmosféru a jsem ráda, že jsme se z té postele vykopaly. Vždyť se podívejte na ty výhledy zase.  

Our flights were scheduled for late afternoon so we decided to take advantage of our last morning in the city and at 8am we were in the elevator on our way up to the Top Of The Rock. Man, that was such a great idea we had, the view has a completely different atmosphere in the morning light. 
Naše snídaně v 7 ráno, nikde nebylo otevřeno kromě Starbucksu. No, se nedalo nic dělat, tu bábovku jsem jakž takž přežila.
Our breakfast at 7am, nothing was opened but Starbucks. Oh well, we made needed sacrifices. 
Ale byla jsem teda unavená, to vám povím.
I was sooo tired though.
Na začátku se to pokaždé zdá jako dlouhá doba, ale pak nechápu, že už zase musím balit kufry a jet domů. Devět celých v New Yorku byl úžasný a náročný zároveň. Dokážu si představit, že jestli někdy pojedu do NY znovu, tak to bude klidnější výlet, ale my jsme se snažily stihnout zažít a vidět co možná nejvíce věcí a to se nám, myslím, povedlo, i když to někdy byla pořádná výzva, ale ani všemožné komplikace nás neodradily. Nesmíte se dát. V NY je potřeba plánovat, jinak budete jezdit a chodit tam a zpátky jako blázni. Ale to město má určitě nezaměnitelnou atmosféru (a vzduch) a tempo. Když jsem přistála ve Vancouveru, tak první, co jsem si uvědomila, bylo, jak čerstvý vzduch tady máme! To bych nevěřila, že ten rozdíl je až takhle znatelný! A také lidi jsou mnohem mnohem příjemnější :D

In the beginning it always looks like such a long time you have to explore new city but it goes by soo fast I can’t even believe it. Our nine days in New York were amazing but also tiring. I can imagine that if I ever get to come back to New York it will be much more chill because I will know “things” about the city. We tried to see and experience as many things as we could and may I say that we managed to do just that. All the struggles, challenges, hot and humid weather and we managed all of it. You just have to push through just like you do in real life. In NYC you have to plan ahead otherwise you will be riding and walking back and forth like crazy people. But the city has its own unmistakable atmosphere (smell) and vibe and pace for sure! When I landed back in Vancouver the first thing I noticed was the fresh air! Omg I have never thought it could be such a noticeable difference but it is! And also the people are much nicer here hahah! 
 Poslední večeře na bytě.
Our last dinnet in the loft.
Balící šílenství.
Packing madness.
 Cestovní outfit.
Travel outfit.
 Pizza. That's it. Lol.

Žádné komentáře:

Okomentovat