neděle 23. srpna 2015

HOW DO YOU PACK YOURSELF FOR TWO YEARS?


Jak se sbalit na dva roky? Odpověd je velmi jednoduchá - nijak. Opravdu je to nesplnitelný úkol obzvlášť pouze s jedním normálnímkufrem a jedním příručním kufříkem. S sebou si můžete vzít pár svých oblíbených (v mém případě velmi základních) kousků z vaší garderóby, možná tak dvě tašky, pršiplášť, zimní kabát, zimní boty a to je tak asi všechno, co se vám tam vejde. Zbytek kufru bude patřit drogerii, lékům, elektronice a dalším nezbytným věcem, bez kterých se neobejde. Leda byste si chtěli všechno kupovat až na místě, ale to bylo něco, čemu jsem se chtěla vyhnout. Alespoň tedy během prvních pár týdnů. 

The answer to this question is really simple - you don't. Really, that's an impossible task to do with just one suitcase and one carry on. You can choose some of your favorite (in my case also very basic) pieces of clothing, shoes, maybe two bags, raining coat, winter coat, winter boots and you're pretty much done. The rest of the suitcase belongs to drugs, electronics and other essential things you cannot go by without. Unless you wanna buy everything new here and that wasn't something I wanted to do. At least not for the first few weeks. 








Nakonec musím říct, že to byla zábava! Hahah, tak ten byl dobrej, nesnáším balení na jeden týden, ještě víc mi vadí balit se na víkend a sbalit se na dva roky tomu tak akorát nasadilo korunu. Mysleli byste, že ve svých dvaceti letech budu vědět "jak balit," ale ne, neumím to. Dodnes nemám tušení, jak to správně udělat. Naučit bych se to asi měla, protože dva autobusy na všechny svoje věci k dispozici nemám, tak mi ani nic jiného nezbývá. Máte někdo nějaké osvědčené tipy nebo způsoby, jak si zabalit? Sem s nima! Určitě nebudu jediná, kdo je ocení!

Finally, I can say that it was so much fun! Hahah, that was a good one, I hate packing for one week, even more I hate packing for weekend trips and the two year packing was just a cherry on top. You would have thought that in my twenties, I'd know how to pack. Well, I don't. I have no clue how to do it. However, I really don't have two buses for my stuff to travel with so I have no other option than to learn how to pack. Does anyone have any tips or know a way how to pack effectivelly? Let's see them! Surely I won't be the only one who would appreciate it!


A zabaleno! Více o těchto nádherných kufrem v příštím článku. Už brzy! :)
All packed up! More about these beautiful suitcase in the next post. Coming soon! :)


Moje kočka byla opravdu nešťastná, že odjíždím. Hahah, nemohlo by jí to být víc jedno. Ale jen počkej, ty malá černá chlupatá koule, bude se ti stejskat, uvidíš! Láska moje. 
My kitty was so so sad that I was leaving. Hahah, she couldn't care less. But you will miss me, you little black ball of fur, you'll see! My love. 

Žádné komentáře:

Okomentovat