úterý 11. srpna 2015

THE DAYS BEFORE (AND FOOD)


Několik posledních dní do odjezdu. Zařizování veškerých papírů, potvrzení a povolení je vyčerpávající a zabírá to zbytečně moc času a to hlavně z toho důvodu, že pracovníci na českých úřadech jsou opravdu velmi ochotní a až na výjimky nemají tušení, co se po nich chce. Nicméně se mi snad podařilo vše vyřešit a už pár dní jsem v Kanadě. Zatím tu pro vás mám několik fotek z posledních dní v Čechách, které jsou v podstatě pouze a jen o jídle, což není žádné překvapení. Takže článek by se klidně mohl jmenovat "co všechno jsem snědla."

Only a few days left till my departure. The paperwork is exhausting and also very time consuming especially because of the incompetency of most of the Czech workes in the offices (with some light exceptions of course) who are so very nice and have absolutely no idea what you need from them. Nevertheless I hopefully managed to get everything done and I’m now in Vancouver for couple of days. For now, I have some pictures here for you from my last days in the Czech Republic which are basically just about food and that is not a surprise. So the article could be easily named "what have I ate."




Snídaně je nejdůležitější část dne. Myslím, že na tom se všichni shodneme, nemám pravdu?
Breakfast is the most important meal of the day. I think we all can agree on that one, right?






Dal by si někdo k obědu burger? Dish v Praze si získal moje srdce prakticky okamžitě. 
Burger for lunch, anyone? The Dish restaurant in Prague won my heart over practically immediatelly. 


Nové bistro servírující hamburgery a hotdogy v Praze na Palmovce je taky super! Jmenuje se to Hadog: Americké burgery a hot dogy. 
This new burger and hot dog place placed also in Prague is really great too! It's called Hadog: American burgers & hot dogs. 



A nesmíme zapomenout na dezert! Zmrzlina Angelato je prostě a jednoduše skvělá. Dali jsme si malinu s kokosem a citron s černým rybízem. 
We cannot forget about desert! Angelato ice cream is simply amazing. Here is raspberry with coconut and lemon with black current. 




Mrkvový a čokoládový dort v Můj šálek kávy. Mňam, mňam, mňam... 
Carrot and chocolate cake in My cup of coffee. Yum, yum, yum...



Čokoládový croissant ke svačině? Proč ne. To ovoce je tam jenom pro ten pocit, že jíme zdravě. 
Chocolate croissant for a snack? Why not. The berries are there just for the feeling that we are eating healthy food. 



Ahój! :)
Hi there! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat