čtvrtek 4. února 2016

THURSDAY NIGHT MADNESS


Když čekáte na kamarádku, až se převleče, začnete se nudit, v tašce máte foťák, je tam dobrý zrcadlo a světlo. K tomu si přihoďte jednu blondýnu a máte z toho fotky outfitu z minulého týdne. Parka - pořád moje číslo jedna. Boty - nesundavám, vevnitř je kožíšek, takže jsou nejvíc pohodlný. Dlouhý dlouhý černý cardigan - nutnost. 

When you're waiting for a friend to change, you're getting bored, you got a camera in your bag and sort of a good light and mirrors around you. Just add one blonde blogger to the mixture and you get yourselves outfit picture from last week. Parka - still top top piece in my closet. Shoes - my to go because they are so warm and comfy. And that is the point. Long long black cardigan - must have. 



Dneska byl zvláštní den. V jednu chvíli mi připadalo, že to utíká hrozně rychle a pak zase, že se to nějak vleče. A teď večer? Taky se vám někdy stane, že začnete na Youtube poslouchat jednu písničku, pak další a najednou je hodina pryč a vy nevíte, co se stalo a jak jste se dostali až k tomu poslednímu videu s tím nejvíc oldschoolovým hitem, za kterej by vás ani děda nepochválil? Přihlaste se mi, ať nejsem sama! :D Začalo to Aerosmith, šlo to přes Dynamit od Olympicu a do sprchy jsem odcházela s "nonstop... já chci žít nonstop..." To byl trošku vrchol tohleto, Veroniko, ale tak krásný pátek všem a hoďte tam po ránu taky nějakou hitovku. Je to sranda! :D

Today was sort of a weird day. At one point, it felt like it's flying by so fast but the next minute I felt like it could not drag slower. And tonight? Does it ever happen to you that you start listening to a random song on Youtube and then another and another and suddenly an hour is gone and you have no idea how you ended up listening to this old school song that even your grandfather wouldn't be proud of you for that? Please, tell me I am not alone in this one :D Anyways, you have yourselves a beautiful Friday, my lovely humans, and listen to some fun song in the morning to get your body moving, lol. Talk to you soon! 




Žádné komentáře:

Okomentovat