sobota 13. února 2016

YOGA FUN TIMES


Když si jdu zacvičit na skupinovou hodinu, tak nemám potřebu se s nikým bavit. V Čechách to jde praktikovat krásně, ale v Kanadě prakticky vůbec, protože jim je snad nepříjemný okolo sebe projít a alespoň se nezeptat, jak se máte :D Nevadí. Dneska na konci hodiny yoga & core při záverečný minutový challenge kolega vedle mě zařval "f*********ck" a já padla smíchy ze vzporu rovnou na pusu :D Líbí se mi, že tady na jógu chodí páni, chlapi i kluci naprosto normálně a kolikrát jsou z toho víc hotový než ženský a kroutí hlavou, jak někdo může říct, že je to "dámský" cvičení :D 

Teď si tu rozbaluju dárky ještě k svátku a zítra se pokusím o svůj první homemade matcha tea! Bude report, protože mám takový neblahý tušení, že to nebude jen tak :D Krásný zbytek víkendu, moji drazí! :) 

When I'm going to a group workout class, I prefer not to talk to anyone. It's easy to do it in Czech but in Canada? Mission impossible because they just feel weird to pass by you and not to ask you how you doin':D Whatever. At the end of today's yoga & core class during the last minute challenge the guy next to me practically yelled "f******ck* out loud and I couldn't help it and fell down right onto my face :D I like the fact that men, guys and boys go to yoga classes here and usually they look even more done than the ladies. They don't understand how someone can call it workout for women :D 

Now I'm unpacking my gifts for my nameday and tomorrow I will try to make my first homemade matcha tea! I will write about it because I have this feeling it won't be without any trouble :D Have a wonderful weekend, my lovely humans! :)




Na palačinky stačí rozmixovat 1,5 hrníčku ovesných vloček, 1 hrníček mandlového mléka (nebo klidně normálního) a 1 banán. Péct na nepřilnavé pánvi a dozdobit ovocem :)

For these pancakes just mix together 1,5 cup oats, 1 cup almond milk (normal milk is okay too) and 1 banana. Bake on non-sticking pan and serve with fruit :)

Žádné komentáře:

Okomentovat