pondělí 25. ledna 2016

PARKA LIFE



Jak je možné, že je zase pondělí?! Týdny tady ubíhají, ani nevím jak. Tenhle bude stejně náročný a nabitý jako ty ostatní, tak ho začněte výbornou snídaní, nemyslete na to, že budete muset každé ráno vstávat (věřte mi, ignorovat to je mnohem jednodušší!) a prostě se do toho pusťte. Já už jsem ve škole, zrovna budu prezentovat na Social Media. A vy mějte skvělej týden, moji drazí! 

Weeks fly by so fast! How is it Monday again?! Well, this week is going to be as busy as the other ones so let's start it right with proper breakfast, do not think about having to wake up early every day (trust me, ignoring such things is much better!) and let's just do it. Already at school now, just about to present my project in Social Media Class. Have a good one, my lovely humans!




Fotky jsou z minulého týdne ve West Vancouvru. Nová parka je už teď moje nejoblíbenější a kdybych mohla, tak v ní i spím. Aritzia ví, co dělá. 

The pictures are from last week from West Vancouver. My new parka is already my most favorite piece and if I could I would sleep in it too. Aritzia knows what I need. 





Žádné komentáře:

Okomentovat