pátek 11. září 2015

KICKBALL SUNDAY


Minulou neděli jsem se probudila s jasným plánem - dohnat úkoly a projekty do školy a možná se i něco naučit na další týden. Možná by se mi to dokonce povedlo splnit, kdyby nebylo mojí drahé spolubydlící, která mě vzala do parku s kamarádama, dát si nějaký jídlo a hlavně hrát kickball. Moje jediná informace byla to, že se to hraje jako baseball akorát s fotbalovým míčem. A to je vlastně všechno, co k tomu potřebujete vědět. Nemáte baseball pálku, protože míč opravdu odkopáváte do hřiště a tým, co je v hřišti, má v ruce kelímek s pitím, aby se jim míč hůř chytal a potom házel. A taky když doběhnete na druhou metu, tak musíte vypít panáka. Musím uznat, že to byla fakt sranda! Možná je to dáno tím, že náš tým vyhrál, ale tak co! 

Last Sunday I woke up with a clear agenda - catch up on homeworks and projects for school and maybe do a little bit of studying. I'd probably have done that if there wasn't for my beloved roommate who took me to the park with her friends to hang out, eat some food and most of all to play kickball. My only information was that it is like a baseball but you play with soccer ball. And that is actually everything you need to know. You don't have the baseball bat because you don't hit the ball like that, you actually kick it. The team who is in the field has a drink in one hand so it would be harder for them to catch and throw the ball. And when you reach the second base, you have to drink a shot. Have to admit, it was so much fun! Probably because our team won but hey, kickball! 


Hastings park in Kitsilano with its breathtaking view.





Nebudu ukazovat na lidi, kterým při chytání míče skončil celý obsah kelímku v obličeji. Bylo jich hodně. 
I won't be pointing out people who ended up with the drinks in their faces while they were trying to catch the ball. There was a lot of them. 

Klára se do tý fotky nějak položila, hahah. 
Klara was going all in for this picture, hahah. 

Náš gril, kterej vypadal jako vesmírná raketa. 
Our grill that looked like a space ship. 

Žádné komentáře:

Okomentovat