úterý 15. prosince 2015

HEAVENLY PANCAKES


Dneska se s vámi chci podělit o recept na tyhle výborné a nadýchané palačinky, protože po dlouhé době jsem si na nich opravdu pochutnala. Je vidět, že Jamie Oliver ví, co dělá. Takže pro dva lidi budete potřebovat:

150 gramů mouky
140 ml mléka
3 vejce
1 čajovou lžičku kypřícího prášku
špetku soli

Napřed si oddělíte žloutky od bílků a bílky vyšleháte se špetkou soli, až z nich bude tuhý sníh. Vedle v míse si smícháte zbylé suroviny a nakonec postupně vmícháte sníh. Nejlépe péct na teflonové pánvi, kde není potřeba používat žádný olej nebo jiný tuk na pečení. Navrch si dejte všechno, co máte nejradši. U mě tentokrát volba padla na jakorový sirup a maliny. Nechte si chutnat! A pokud je budete dělat, dejte mi vědět buď tady do komentářů nebo na Instagramu!


Today I wanted to share with you guys this recipe for pancakes because after a long time I found these sooo delicious. Jamie Oliver knows what he's doing. I know, I know, so let's get right to the point. For two people you will need:

150 grams of flour
140 ml of milk
3 eggs
1 tea spoon of baking powder
pinch of salt

First of all you separate yolks and whites and whisk the whites with a pinch of salt until it becomes thick. Then you mix the rest of ingredients together until smooth. The last step is to mix it all together and fry on a Teflon pan on a medium heat. I didn't use any oil and the pancakes turned out amazing. Top it with all of your favorites. For me it was maple syrup and raspberries. Bon appetite! And let me know here in the comments or on Instagram if you make them!



Žádné komentáře:

Okomentovat