pátek 9. září 2016

CALIFORNIA HURRAY | From San Francisco to LA

Po prvním dni v San Franciscu jsme se pořádně vyspaly, abysme zvládly další den, který měl být dvakrát tak náročný, protože nás čekal přejezd do LA. Yes, konečně! Na tohle jsem se těšila od února! Ráno jsme to celé sbalily, sedly do auta a jely na snídani, kteoru jsme pořešily o něco lépe než předchozí den. Sice jsme šly do toho samého podniku, protože pro ten chleba bych šla na kraj světa, ale neutrácely jsme ty nechutné sumy za čaj a kafe, vzaly jsme si pěkně baštu s sebou, koupily si klasický řecký jogurt ve Walgreens a sedly si s tím ve Starbucks. #naturistu 

After our first day in San Francisco we got ourselves some good night sleep so we would get through the next day because we were driving down to LA! Yes, finally! I was looking forward to this ever since February! In the morning we packed our stuff, got into the car and went out to get some breakfast which we managed way better than the day before. We did get the bread again because it was that good but we didn’t spend that awful money on other stuff so we got a greek yogurt in Walgreens and had our drinks in Starbucks. #touristlife

Pak jsme se jely podívat na Golden Gate Bridge, mejma ho totiž ještě neviděla. Napřed byl trochu v mlze, ale ta se pak zvedla a i bez sluníčka byla dobrá viditelnost. Jedině tenhle most mi dokáže spravit v SF náladu, mohla bych na něj koukat hodiny, stejně jako to mám s jakýmkoliv jiným výhledem. Je to nádherné. O asi jenom milion fotek později jsme se vydaly směr LA. Musely jsme to vzít přes Whole Foods, protože já nutně potřebovala jejich veganský donut a taky jsme si někde musely dát oběd. Mise jídlo byla úspěšná a mohly jsme vyrazit. 

After breakfast we drove to the Golden Gate Bridge since my mom hasn’t seen it before. It was a bit foggy at first but it got better after a while and even without the sun we had a pretty damn good view. You know how I love my views, I could just sit there for hours and absorb everything in. This bridge always makes my trip to this city so worth it, it really is magnificent. About million pictures later we had to start our drive to LA. We stopped at Whole Foods because one I needed their vegan donuts and two we had to get lunch somewhere. Our mission to get food was successful and we were on our way.

Měly jsme naplánováno několikero různých tras, rozhodovat jsme se chtěly na základě toho, jak špatná nebo dobrá bude doprava. Napřed pěkně po pobřeží s výhledem a pak sjet na dálnici, aby nám to netrvalo dva dny, protože dva dny jsme na to ani neměly. Do Santa Cruz to šlo krásně, za Santa Cruz jsme se dostaly do kolony, takže jsme se rozhodly najet na dálnici už tam. Nakonec to byl velmi dobrý úsudek, protože i tak nám celá cesta trvala 13 hodin. Do našeho airbnb bytu ve West Hollywoodu jsme přijely v půl 1 v noci, umýt a spát, protože další den nás čekali v Universal Studios! Hurá!


We had a multiple options to choose from so we wanted to see how the traffic would turn out and decide after. We wanted to start on the coast with all the breathtaking views and then continue on highway so it wouldn’t turn into a two day trip, we didn’t have that much time. There was no traffic until Santa Cruz and it was amazing but after Santa Cruz we got into a traffic jam so we decided to take the highway route instead. And even after that it was not that good and in the end the whole trip took us about 13 hours. We arrived in our airbnb apartment in West Hollywood at 12:30 am and we had to go straight to bed because on Saturday we were about to hit the Universal Studios! Yay!
2014:
2016:

Žádné komentáře:

Okomentovat