úterý 8. března 2016

WHAT A ROAD TRIP :D



Po čtvrtečním potulováním se po městě byl v pátek na plánu road trip do Santa Cruz, Monterey až dolů do Big Sur, tam přespat a v sobotu jet zpátky. Ehm, je mi jasný, že se mohlo pokazit i víc věcí, ale i tak toho bylo víc než dost. Když jsme vyjely, tak jenom poprchávalo. Na první zastávce v Santa Cruz jsme ještě mohly vylézt z auta bez deštníku, ale na fotkách můžete vidět, že viditelnost nebyla úplně ideální :D 

After strolling around downtown San Francisco, we had a road trip on our agenda. We were supposed to go to Santa Cruz, Monterey, all the way down to Big Sur, spend the night there and drive back on Saturday. Well, there could have been more things going wrong but I think this was more than enough. When we started our road trip it was just just a light shower outside and we could get out of the car without an umbrella at our first stop in Santa Cruz even though the visibility was kind of questionable as you can see from the pictures :D

First stop: Santa Cruz Beach. 
What a view, huh? :D But on a plus side, I have to say it wasn't cold at all!








Na naší další zastávce už pršelo až moc, z auta jsme si musely vzít deštníky a usoudily jsme, že začíná pršet až moc a je na čase si přiznat, že se budeme muset otáčit a hezky pěkně pojedeme zpátky.

On our next stop we had to take our umbrellas from the car because it was full on rainfall. It was raing too much and it was time to admit that we will be turning the car around and drive back home. 


About that... :D 

Náladu jsme si ale nechaly zkazit jenom na chvíli, protože počasí je holt mimo naši kontrolu a nedalo se nic dělat :) A ten výhled byl stejně skvělej i tak!

We allowed ourselves to be mad only for a moment because the weather is simply out of our control and there was nothing that we could do about it :) And the view was amazing anyway!





 

Na spravení nálady jsme si daly ten největší milkshake (ve skutečnosti to je střední velikost, jak by vypadal ten větší, to si ani nechci představovat, hahah), kterej se nedal pít brčkem, protože to byla jednoduše zmrzlina s Oreo sušenkama a byly jsme nejšťastnější cestovatelé na celém světě :D 

To make up for the weather we got the biggest milkshakes ever (actually it was a medium size, I don't even want to know how the large size would look like, hahah) that we couldn't drink with straw because it was practically ice cream with Oreo cookies which made us the happiest travelers alive :D




Na závěr bych jenom podotkla, že řídila Lucky kamarádka z Francie, která jako jediná u sebe měla řidičský průkaz (to je ještě dlouhý příběh, o tom někdy jindy :D), Lucka byla navigátor a já jsem prakticky celou cestu úspěšně zaspala a to jako beze srandy. Jak se auto rozjelo, oči se mi zavíraly. Jsem nejhodnější dítě, který se probralo jenom na zastávky na jídlo. Ano, mohly jsme se rozčilovat, že nám výlet nevyšel, že zrovna muselo začít pršet, ale má to cenu? Ne :) Takže neplýtvejte energií na věci, které nemůžete změnit, neskutečně moc vám to ulehčí život. Soustřeďte se na to pozitivní a mějte krásný den :)

At the end, I would like to say that Lucy's friend was our designated driver because she was the only one who had her driver's license with her (different story, I will tell you about it next time :D), Lucy was the navigator and I slept practically the whole time we were driving, no joke. When the car started moving, my exes started closing. What can I say, I was the best child who woke up only for food stops. Yes, we could have been all mad and angry about the fact that the trip didn't go as we planned but would it make any difference? No :) So don't waste your energy on things you can't change, it will make your life much easier. Focus on the nice positive things in life and have yourselves a lovely day :)

Žádné komentáře:

Okomentovat