úterý 19. dubna 2016

KEEP UP THE HAPPY THOUGHTS

Dneska jsem vám ještě chtěla přidat zbytek fotek z nedávného focení, které jsme si maximálně užily a zakončily ještě lepší zmrzkou. Tu jsem ale myslím ani nevyfotila, protože byl hlad a protože to byla zmrzlina a to je mňam, oukej? Tak jo. 

Na škole mě samozřejmě nejvíc baví to, jak první čtyři týdny semestru je to samý projekt, testík a úkoly, pak přijdou midtermy, takže celou dobu ani nemám čas se pořádně vyspat. Pak jsou takové tři týdny, kdy mi naopak přijde nějak až moc podezřelé, že mám přespříliš času, nic moc do školy dělat nemůžu, protože pořádně nevím co a tak si to užívám, to dá rozum. Pak ale přijdou poslední tři týdny semestru s finálníma projektama a zkouškama a já si zase horko těžko hledám čas na ty důležité věci v životě (čtěte vaření, pečení, cvičení a hlavně nic nedělání a nadávání na to, kolik toho musím ještě udělat). Střední tempo a školní povinnosti rovnoměrně rozdělené do celého průběhu semestru by byla asi moc velká nuda, že jo? Tak šup, Veruno, do práce, do práce!

Today I just wanted to share with you guys last couple of pictures we took not so long ago and we had so much fun during the shooting. We wrapped it up with some delicious ice cream which I think I don't even have a picture of because ice cream, good, no time to take a picture, need to eat all of it, okay? Good. 

The thing I love about school in general is that the first four or five weeks it's all about projects, quizzes and homework followed up with midterms so I don't have even time to get enough sleep in. On the contrary, the next three weeks are too suspicious because there is not much to do and I suddenly have too much time on my hands, not much I can do for school because I don't know what so I enjoy myself properly, of course. However, the last three weeks of the semester are the worst with all the finals and projects etc. so I can't even find time for the important things in life (read cooking, baking, working out and doing nothing while complaining about how many things I have to get done). I guess that a normal pace and school work distributed equally during the semester would be too boring, heh? Well, chop chop Veronika, back to work, back work!
Jeans: Zara
T-shirt: H&M
Shoes: Convers
Shirt: Urban Outfitters

Žádné komentáře:

Okomentovat